guya.blogg.se

Jag är en nybliven pensionär med ett förflutet som journalist, fotograf och en mängd andra sysselsättningar. Det innebär att jag även har ett flertal intressen - politik, miljöfrågor, natur, mode, musik och inte minst foto och bild.

Luna med farmor Annika

Kategori: Allmänt

Luna 1;5 år

Kategori: Allmänt

Barn, hund och husvakt

Kategori: Allmänt

Annika och jag har varit i Moheda i drygt en vecka för att passa ett barnbarn, en hund och ett hus. En i högsta grad trevlig uppgift. Lilla Luna 1,5 år är i mina ögon ett unikt barn, aldrig något gnäll vare sig det är morgon, middag eller kväll. Sover dessutom hela natten lång, m a o en fröjd att umgås med.
Det blev många och långa promenader i såväl ösregn som i några riktigt fina soliga höstdagar.
Moheda är en liten charmig ort några mil utanför Växjö. Har ungeför 3000 invånare varav de flesta bor i villor. Inte så många arbetsplatser men det finns det viktigaste man behöver.

HÖSTPROMENAD

Kategori: Allmänt

Finns det något skönare än en skogspromenad på hösten när solen skiner och temperaturen inte är allt för låg. Att få andas in skogens friska dofter och lunka fram i lagom fart några kilometer. Passade på att ta den här bilden då vi rastade vid en sjö i Tyresta Nationalpark. Vackert, inte sant?

NU ÄR DET ÄNTLIGEN DAGS!

Kategori: Allmänt

Välkommen till min blogg!
Jag har länge funderat på att börja "blogga" men tiden har inte riktigt velat räcka till. Men som nybliven pensionär tar jag nu chansen och det ska bli roligt.
Mitt största intresse har alltid varit fotografering och att jobba med bilder, har även gjort så under många år såväl som redigerare och fotograf.
I min blogg får jag nu chansen att återigen få utlopp för mitt intresse, men även andra. Som journalist har jag intresserat mig för de flesta frågor som angår oss alla i vår vardag så självklart kommer jag även göra det här i bloggen.
Men - ni lär även få stå ut med en hel del reflektioner om min egna vardag som nybliven pensionär.
Tills dess - kram!
 

Välkommen till min nya blogg!

Kategori: Allmänt

Mitt första inlägg.